sollentuna vårdcentral

5 Husläkare är en vårdcentral inom Praktikertjänst AB. Välkomna till vår nya lokal Sollentunavägen C, Sollentuna centrum. Vi har ett eget laboratorium i samma lokal som alkomeeter.info oss arbetar distriktsläkare, distriktssköterskor, undersköterskor, mottagningssköterskor, läkarsekreterare, kurator och psykolog. Välkommen till Tureberg vårdcentral! Från hösten har Tureberg vårdcentral ny adress: Tingsvägen 19, 61 Sollentuna. Vill du boka ett besök eller få rådgivning kontakta våra mottagningssköterskor. Måndag-Fredag - Telefon 08 - Du kan även boka tid via wwwse, e-tjänster. Mottagningen är väletablerad i Sollentuna sedan Vi bemödar oss om att ge bästa möjliga vård till våra patienter. Hos oss arbetar distriktsläkare, distriktssköterskor, undersköterskor, mottagningssköterskor, läkarsekreterare, kurator och psykolog. Vi har även diabetessköterska samt Astma-KOL-mottagning.

Sollentuna vårdcentral - meddelar

Nationella diabetesregistret NDR Granskare: Här kan du läsa mer om vilka som omfattas av erbjudandet. Jaghar jättebra erfarebhet sedan länge och känner mig alltid mkt vä omhändertagen. Man kan till exempel vilja gå till en som ligger nära hemmet eller jobbet har personal som talar eller har information på språk som man förstår har dokumenterad god kvalitet har öppettider som passar har bokning på nätet har specialiserat utbud, till exempel vård för diabetiker eller äldre. Du kan bara utföra ärenden som gäller din egen person eller där du agerar som ombud. Du som är 75 år eller äldre och är listad hos oss är välkommen. sollentuna vårdcentral

Sollentuna vårdcentral Video

Huskvarna musikklasser - Drag me down

Sollentuna vårdcentral - idag

Effekten märker du av redan inom några minuter! Om du inte vet vilken läkare du är listad hos, kan du se detta under fliken "Mina Vårdval". Använd inte Zoviduo® i ögat, på insidan av munnen eller på könsorganen. Om man har diabetes är det vanligt att man lämnar detta prov för att fortlöpande kontrollera att behandlingen fungerar bra. Träffa en läkare när och var du vill Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och fungerar precis om en vanlig vårdcentral. Välkommen till Tureberg vårdcentral!